Hónap elején elindítok Egy 17 colos TFT-t részletre, mer már kiugrik a szemem!!!
Szóval, amiért írni akartam.
Tudom mindenkinek ajánlani a Mass Drivert. Eszméletlen jó cucc, találtam egy Novát és felpakoltam rá 8-at, meg hátra 1x. Mivel nem energiafegyver, így nem fogy ki az energiből, ráadásul közvetlen a burkolatra hat, kvázi átlő a pajzson.
Egy hátránya van, lőszert kell venni hozzá, 200 lővedék kerül valami 690 cr-be. én 6x200-al leírtottam vagy 15 kalózt, ugrani persze senki nem ugrott, bár azt meg lehet próbálni, hogy ionnal leszedni a pajzsot és utána lőni ezzel, bár ha már nincs pajzs a mass drivernek nem sok értelme van, elvégre pont az a lényege, hogy átlő rajta. De behozza az árát a lőszer még így is, mert öszeszedtem egy rakás rakétát meg fegyvert a lelőtt kalózhajókból. Most már biztos, hogy Mass Driver Ammunition gyáram biztosan lesz, így a lőszerutánpótlás se lesz gond. Már csak egy Split Mamba kéne, (Raider verzió) arra is rámegy ráadásul annak majdnem 200 a végsebessége. Jó kis dogfightet lehet vele csinálni.