F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • droidka
    "Meg aztán nem tudom honnan vetted, hogy ugyanolyan lesz mint a HW2-beli hajó? :-)"

Hát csak mertem remélni, a funkciójából adódóan!...

Nyilván azokról a játékokról írtam lentebb, amikben volt sok olyan effekt, amiket azért szívesen látnék viszont a kedvenc űrszimulátoromban!(Hát,ha máshogy nem is menne, akkor ám legyen PPU-val.)

Meg te nem láttad a Birodalom Visszavágot??? Vagy nem tetszett a csatajelenet??? Van aki az almát szereti, van aki a körtét!Én kb. azóta álmodom arról, hogy ki lehessen próbálni a hatalmas csillagrombolókat nagy flottákban, nagy csatározásokban!!! Ez van!

De éppen a kalózlét sem lenne izgalommentes!

"A nagy, lomha és eléggé védtelen kereskedőhajókat jobban védettekre és kisebbekre cserélték a külső területeken."

Én is pontosan ezt csináltam!!!... A biztonságosabb, védettebb belső szektorokban gyakorlatilag nem vesztettem hajókat. De a durvább Xeno és kalózok által szennyezett Peremvidéken :) minimum 50 hajót vesztetem, ha nem többet... De mivel ezeknek nem volt normális önvédelmi lövegtornya, ezért nem is próbáltam nagyon megvédeni őket. Mit idegeljem magam azon? Inkább a közeli Family Njy-ben lévő hajógyárból beállítottam minden közelben lévő gyárhoz háromszor annyi hajót, mint ami alapból kellett volna... A legolcsóbb Kajmánokat, azt' azok is szépen tették a dolgukat!Ha a Xeno kilőtte az egyiket, a másik átvette a helyét. Nem érdekelt, ha addig csak ingázott feleslegesen!... Annyi pénznél már nem láttam értelmét ezen aggódni!Nem úgy, mint még az elején!!!!Onnantól kezdve már csak az volt nekem a lényeg hogy legyen valami forgalom, meg hogy növekedjen a bizalmi szint... És ez a "feláldozható hangya" stratégia eléggé működött!!!

Most már vannak király önvédelmű teherszállító hajók???