F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa Jr
    A pajzskiterjesztőnek sok értelme nincs, mivel minden hajón eleve van pajzs. Nem éppen erős, meg aztán elég kis terüeltre hat. Felejthető. Haszna legfeljebb akkor van, ha a védendő hajóról lekerült a saját pajzsa és mellette tud maradni. Viszont amennyibe kerül, abból inkább vesz az ember egy jobb M7 vagy M8-as harci gépet és lerendezi a kötekedő ellenfeleket.

Aknarakóra (Minelayer) nem emlékszem (ez semmit nem jelent, mert sok dologgal még nem találkoztam), de mivel bármely hajó vehet aknát és ki is telepítheti, így szükségtelen.
    Lehet hogy a Griffonnal, a dronegyártó hadihajóval keverted. Na az egy aranyos jószág. Gyártja a aharci drone-okeat és harcban kiszórhatod belőle a kis harci játékszereket.

Megszálló fregatt sincs. Ez szerintem a HCF akar lenni, a heavy capture frigate. Ezzel könyebben lehet elméletielg elfogni hajókat. Gyakorlatban nem láttam még.

Rakétás jószág is akad, amire kísérleti rakétaindító ágyúk telepíthetőek. Állítólag nagyon hatékony, amolyan fejlettebb mass driver fegyver, azaz pajzs az felejtős ellene.

De az igazi komoly játékszerek a Terran és a Sohnen gépek között lelhetőek fel. A Terran hajókat már láttam, de sajna annyira jóban velük nem vagyok, hogy vadászokon és a szállítóhajóikon kívül mást is venni tudjak, pedig például a Vidar fregattjuk mind külsőségekben, mind felszereltségben jobbá vált. Pedig ki akarom próbálni már nagyon az EMP ágyúikat. :-)

Sohnen hajókat is még csak járőrözni láttam. Tippem sincs hol vagy hogyan lehetne hozzájuk jutni. Az biztos hogy nagyon szépek és ha hozzájuk tartoznak azok a különféle szektorokban gyilkolászós M6-os gépek is amikről a hírek szólnak, akkor szívós eszközöket tisztelhetünk bennük.

Mondjuk a jól felszerelhető kalóz gépek is megérik a pénzüket. Jópár kalózhajóra rámegy a Alpha Kyon emitter, sőt olyan is van amire még Beta Kyon Emitter is rárakható.