F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    Pár megjegyzés:

Ha fentvan a Community extended pack (amivel mennek Cycrow scriptjei), akkor nem tudom a Custom game-ben az XTM kezdéseit indítani. Nem látszanak. Az okát nem tudom, teljes újratelepítést is próbáltam, nem megy. Az indító panelben egyébként sem aktiválódott a "válassz mod-ot" gomb, de az XTM megy, a beállításokban ott vannak a beállítandók. Akinek a "fizikai hatások" hiányoznak, kapcsolja be azt a verziót, ahol a melletted robbanó hajó rongálja a tiedet is...

De tulajdonképpen mindegy is, hogy megvannak-e ezek, mert az XTM által berakott kezdési lehetőségek eléggé messze vannak tőlem.
    Az egyik droidka kedvence lehet. Milliárdokkal rendelkező iparmágnás. A másik is: Split hadúr, 5 hajóval. Ez utóbbival azért nem olyen egyszerű kezdeni, mert egy Khaak szektor közepén indul. A kalóz geenerálist nem próbáltam...

Amivel én próbáltam kezdeni, az a Yaki "áruló" (szeretem a magányos harcosokat). Igen jó, bár marha lassú hajót kapott, de van egy kis bibéje a dolognak: a Yaki rendszerek belsejéből kéne valahogy elpuconi, de sem seta, sem jumpdrive nincs, ellenben a legközelebbi nem Yaki szektor minimum 3 térváltásnyira van bármelyik irányban. Az összes Yaki rám vadászik. Egy alkalommal sikerült elérni egy külső szektort, de az ugrókapu belépő pontján egy spéci állomásszerűség várt, ami azonnal rommálőtte a gépemet, így igazából fel sem ismertem, mi volt az. Mivel sehol sem tudok leszállni, mentés sincs, míg ki nem menekülök a barátságosabb szektorok valamelyikébe.

Lemondtam az XTM küldetésekről és visszaraktam pár scriptet.

Race Military
    Race Invasions
    Mercenaries Guild
    Bounty Hunter Guild
    Assasins Guild
    BBS overtune
    BBS missions
    Advanced Asteroida scanner
    Local(?) trader

Eddig nem vettem észre gondot

Még egy megjegyzés: ez nem egy FPS, hanem egy gazdasági szimuláció, harccal fűszerezve. Az összes agyalás, ami FPS-sé tenné (sniper űrhajó...), marhaság. Ez az Elite világa, nem a Counter Strike-é...

Az XTM látványvilág szebb, mint az eddigiek, a robbanási effektek jópofák, a hajók ugyn húznak maguk után csíkot, de nem a fél szektoron át, ellenben a rakéták nyomvonala jól látszik, ami hasznos.
    Ha 10-re teszem a SETA-t, akkor beszaggat, ha 6-on hagyom, nem. Nagy hirig közben még nem láttam szaggatni, igaz, még olyan nagy verekedésben, ahol több mkint 30 hajó veri egymást nem voltam. A korábbi változatban az ilyenek már rendesen akadoztak...