F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • droidka
    Meg ha azt a szimulátort látnád Chassius, amit B17-Fliyng Fortress 2-nek hívnak, hogy az mire volt képes fizikai gyorsító, meg minden marhaság nélkül, akkor amikor az megjelent (tán 2001 körül vagy mikor nem tudom pontosan), akkor szerintem minimum összecsokiznád magadat örömödben, lefogadom!!!...

ÁHHHHHHH, olyan király fizikai modellel volt az megáldva, hogy eszem megáll!!!Ahol belelőttem géppityuval a szövetséges bombázóba, ott lyuggatta rongyosra! A lyukakon keresztül átszűrődött a kék ég, vagy a napsugár, amilyen szögből épp néztem... Meg a mátrixos időlassítás funkciónak köszönhetően ki lehetett piszkálni a Me-262 hajtóműveit tetszőlegesen... Jobb vagy baloldalit... Oszt'annak megfelelő oldalon következett be a robbanás... De természetesen a szövetséges bombázókon is szépen le lehetett tesztelni ezt az effektet... Ahogy pattogtak szét minden irányba a golyók!!!

Úgy zuhant le pörögve-forogva, mint a nemtudommi'!!!Szóval, hogy nagyon reálisan, mint a filmben (Memphis Belle).

Volt olyan, hogy bevittem a madárkát zuhanásba, oszt' leszkadt a túlterheléstől a szárnya!!!!...

Meg a náci kamikaze nekiment, LEVITTE a függőleges vezérsíkot, oszt' még úgy is tudott továbbrepülni!!!... (Mert a B-17 híres volt a hihetetlen túlélő képességéről!)

Meg volt olyan, hogyha túl sokáig lőttem, akkor besült a géppuska... Ez akkor volt különösen "mókás", amikor jött szembe 4 db Me-262... Azt ott ütögethettem, hogy induljon má' be...

(Pl:X-wing Allianceban is ki lehetett lőni a csillagromboló lézerágyúit...)

Szóval az X fizikai modellje ezektől a lassan már kőkorszakinak számító játékoktól azért sajnos fényévekre le van maradva!!! Sőt, igazán nincs is neki!

Azt a "csak a NASA gépein futna egy ilyen" azt én nem hiszem el teljes mértékben, ezek tükrében!!!...