F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • droidka
    Hmmm... A történet küldetéseitől eddig valahogy én sem voltam elájulva!...

Bár nekem igazság szerint valami olyasmi tetszene, ha sokkal militaristább vonalon menne az egész... Pl: ilyenek, hogy foglald el az ellen spéci csatahajóját, vagy rombold szét a kommunikációs műholdjait,
    aknázd alá a bázisait, pakolj a hiperűrkapuihoz ágyútornyokat, rombold le a bányáit, kulcsfontosságú szektorait! Öld meg a fontosabb vezéreit stb.

Meg úgy lényegében az ilyen nagyobb hadjáratszerűségek, a jó öreg TOTÁLIS vallás-nyersanyagháborúk hiányoznak nekem, némi történettel meghintve!!!...

Ahol a nagy cégek/fajok között ezerrel menne a brutális nagy flottákkal megspékelt harc a zsíros aszteroidamezőkért!!!... Meg az sem jó, hogy a kibányászható cuccokkból csak kétféle van!!! Miért nincs pl: külön az űrhajók páncálzatához valami extrább, vagy pl: urán a fegyverekhez!!!???... Vagy simán csak gyémánt / aranybánya stb?????????

Meg ha megtámadnám az egyik faj szektorát, akkor válaszul megpróbálná felderíteni az én gyáraimat, és azokat támadná direkt!!!... Van ilyen kiegégszítés??? Vagy annyi ész egyjátékos programokban még nincs???