droidka#7010
Na, jól van!Akceptálva, nincs harag!!! Egy kicsit tényleg megsértődtem! Örülök, hogy revideáltad a gondolataidat! Nincs harag!
Ebben a játékban pont az a jó, hogy olyan sokféle lehetőség van!!! Olyan fokú, igazi cselekvési szabadság, amit én még nem láttam!!! Persze, hogy ez egy jóval bonyolultabb, összetetebb játék, mint a megyek oszt' mindenkit szétlövök, és ez a jó! (Bár a végén, milliárdoknál már ha lesz hatalmas flotta, akkor majd lehet háborúzni...)
Olyan probléma, ami szerintd tök felesleges. Hát ez a szubjektív az egészben!!!Mert nekem azért nem az!!! Mert minél több és több pénzt akarok, minél kisebb vesződségel, minél hatékonyabban!!!!! És szereintem ennek tán' ez lenne elvileg a legokosabb módja!!!!! Mert a talládiumból konkurencia nélkül elértem a százmilliós szintet, de ezzel már rövidebb idő alatt MILLIÁRDOKBAN, MILLÁRDOKBAN $$$$$$$ gondolkodhatom!!!!! Ha hiszed, ha nem!!!!!Ott pedig a rastarból telített a piac, nagy a verseny.(Most még!)Én pedig gyorsabban szeretnék fejlődni!!!
Ez sokkal-sokkal jobbnak néz ki, mint az UT!!! MIND(!!!) megölette magát, úgyhogy tényleg megnézem a javítást hozzá!!!A komplex egyenlőre még nem kell.Azzal sajnos még több a meló!