F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • bigapó
    Meg kell hogy kövesselek Droidka, kicsit túlreagáltam a dolgot:) Elnézésedet kérem a kirohanásért.

Az "bosszantott" fel, ahogy napok-hetek óta "szenvedtél" egy olyan problémával ami szerintem tök felesleges, ráadásul amint írtad a gép "megoldotta", mert odébb lögdöste a hajódat:))

Annyi mellett viszont kitartanék, hogy ez továbbra sem a "lőjünk le mindenkit" típusú játék. Természetesen mindenki a maga kénye-kedve szerint játszik, de maga a program fog büntetni akkor ha mindenkit ész nélkül lelövünk. Tapasztaltam:))

Megragadtál egy mondatnál és nem olvastad tovább amit írtam. Persze, hogy egy jó gazdaság megalapoz egy nagyratörő háborút. Ezt én is leírtam.
    Ezenkívül ebben a játékban igazi konkurenciáról nem beszélhetünk, nincsenek nagy trösztök-vállalatok. Én úgy vettem észre, hogy rajtunk kívül nincsenek "vállalkozók". A Kalózok talán, de ők amúgy sem kereskednek, a többi meg lényegében állami cég, azaz minden fajnak vannak saját gyáraik, saját hajóik, saját hadseregük, Ők egységes masszaként léteznek. Nemhiába van az, hogy bárhol kinyírsz egy Split-et, akkor azt az egész Univerzumban körbekürtölik és ezzel romlik a fajnál a megítélésed.
    Kicsit kisebb árréssel dolgozva bármikor bármennyi árút el tudsz adni. Ha már 1-2 kredittel alá illetve fölémész az átlagárnak, már nagyon sok lóvét tudsz csinálni. Igaz, nem gyorsan, de hosszútávon igen. Ha gyors lóvé kell, akkor meg UT-ket kell kiképezni és nem szabad túlságosan szabadjára engedni őket (1-2 script megoldja). Nekem is volt velük gondom, de egy idő után rájön az ember hogy kell csinálni.
    Még hosszabb távon meg előbb-utóbb úgyis komplexet fogsz csinálni amik természetesen csak saját felhasználásra termelnek, a saját flottádnak, a saját "kis" háborúdhoz:)))

Egyáltalán nem akartalak megbántani csak szerettem volna felnyitni a szemed, hogy rossz úton jársz szerintem.
    Visszaolvastam pár hsz-t és azt látom, hogy már van 120 millád (vagy volt), igaz ahogy írtad manuális kereskedéssel, de hát ez kit érdekel, kicsit tovább tartott gondolom. Ekkora vagyonnál meg különösen nem foglalkoznék azzal, hogy milyen a konkurencia....pfff Ezek szerint sem túl nagy:)
    Nekem 12 millám nem volt egyszerre, jó mondjuk azért, mert folyamatosan vettem a hajókat-gyárakat, csak 1-2 milla maradt mindig, hogy legyen készpénz is.
    Pár hónapja leálltam és mással játszom amíg nem jön ki az extended, amit már nagyon várok, mert kurvajónak tűnik:)