F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • droidka
    Jó, persze szmomra is élvezet nézni önmagában, harc nélkül is, ahogy MŰKÖDNEK a dolgok, ahogy ÉL, lélegzik az egész univerzum a kereskedelemből és a gyártásból kifolyólag. Nyilván a háború nélkül is poénos, szemet gyönyörködtető, örömteli dologok ezek!!! De hosszabb távon a harc változatosságot visz ezekbe a célokba! És vica versa...

Még mielőtt teljesen hülyének néztek, hogyha a gyáraim nem működnek olyan jól, mondván: akkor meg miért raktam oda? Azok meg legalább növelik a spliteknél a bizalamt, és ez is kellő.Direkt az ő hajóik kellenek! És az argonoké, a fegyvereikkel együtt!!! Ezeket a bányáimat
    nem is termeltetem, EC-t nem viszek bele, néha áthozom manuálisan a teladi bányából az ércet. Eladatom a split szektorban a repu miatt...
    Később meg tervezek rápakolni 1megás pajzsgyárat... Legalább addig se fogyassza az aszteroidát.

Ugye előbb-utóbb kifogynak, nem?????

Az EQ-dockot meg akkor tervezném megvenni, ha már lesz flotta, meg harc... Tapasztalat hiányában arra apellálok, hogy a javításokon így lesz némi spórolás... Vagy nem???? Vagy az EQ-dock anélkül is hatékony??? Pénzt termel rendesen????? Nem tudom, még nem próbáltam.

Lopott-e már valaki vonósugarat??????????????