-
droidka #6996 Szerintem páran alaposan félreértenek engem, de mindegy...
Ha én akkora nagy FPSakciómájer lennék, ahogy most egyesek azt gondolják, hogy én annak gondolom magam, akkor vajon miért nem fejvadászatból kerestem eddig a pénzt??? Csak a gyárakkal foglalkoztam. Szinte nem is harcoltam... Direkt kerültem eddig a harcot. Minek, ha nincs még igazán nekem tetsző, jó fegyver??? A Cod-2 nem nekem való...
"Ez egy gazdasági-szimulációs játék, akcióval fűszerezve, de csak azért, hogy ne unatkozz annyira:)"
Ez nézőpont kérdése... Szerintem pedig a gazdaság működése végső soron a háborút szolgálja, mi mást?? Ha-ha! Persze ez csak játék... Ez szubjektív.
A konkurencia kiütése pedig számomra nemcsak szimplán szórakoztató lenne, ha lehetne.A kellemest összekötni a hasznossal egy nagyon is reális cél lenne, hiszen a valóságban is erre törekszenek a riválisok... (Kivéve persze amikor a hátunk mögött megegyeznek az árakról, mint ahogy azt a M...v és a H........l cégek tették itt felénk másfél éve... Azonos napon közölték az akciós szolgáltatásaikat "véletlenül", előtte hónapokig semmi nem volt.) Pont az tetszik nekem is ebben a játékban, hogy hihetetlenül összetett gazdasági rész van az akcióval jól keverve!!! Szóval én abszolút nem vagyok ilyen fpsbuzi!!! Hidd el! Néha kell az akció is, de abban nincs sok változatosság. Néha meg az ilyen összetettebb dolgok kellenek, mint a kereskedelem, gyártás stb...
Más: a gyáraimat nyilván úgy pakolom le, hogy egymással lehetőleg ne konkuráljanak (szisztematikusan kb.4 ugrásnyira). Mind az eladni kívánt cuccban fajtájában, mind az EC vásárlásnál. Ha az SPP pár rivális gyárba nem vinne EC-t igaz, hogy picit csökkenne a forgalama, de az szinte elhanyagolható lenne! Főleg ahhoz a bevételhez, amit a rastar max. áron való kipengetése ígérne... A talládiumból is pont azért gazdagodtam meg, mert ahová raktam, ott SEMMI konkurencia!!! A splitben lévő bányáim pedig eléggé veszteségesek, akadozóak a riválisok miatt. (A TL hajókat meg végülis úgy vettem, hogy valamire csak lehet majd használni azokat is... Még ha az nem is tejel annyit. Bányászat, raktár stb. mittudomén... Igaz, hogy egy kicsit sajnáltam, de végül is annyi pénzem azért már volt, hogy ne haljak bele az árába.He-he) Szóval ha ki tudnám ütni a riválisokat a rastar üzletben, annak hosszú távon nagyon-nagyon kedvező hatásai lennének összességében véve, úgy vélem... Hisz' ez rengeteg pénzt ad, és relatíve nagyon hamar kifogynak a vevők készletei!!!
Na, ha tényleg van ilyen letiltó script, az talán tényleg nagy segítség lenne, köszönöm a tippet!!!
Mondom mégegyszer: én összességében véve tényleg nem vagyok egy ilyen fpsagyú izé!!! Csak azért, mert ki akarnám valahogy ütni a riválisaimat???!!! (Ha párat fel lehetne vásásárolni, nekem az is jó lenne. Nyilván ne engedje mindet!De legalább az egyötödét, még ha jó drágán, akkor is!!!)