Droidka, szerintem sűrgősen változtass a szemléleteden!
Ez nem holmi FPS, ahol mindenkit lelövünk aki él és mozog!! Ha ilyet akarsz, akkor gyere CoD2 multizni:)
Ez egy gazdasági-szimulációs játék, akcióval fűszerezve, de csak azért, hogy ne unatkozz annyira:)
Ha meg annyira pusztítani akarsz, akkor ess neki az igazi ellenfeleknek (bővebb információt az X-universum történelmében találod) és ha minden szektort kiírtottál, akkor nyertesnek tekintheted magad, lépj ki és kezdj el egy új kalandot nehezebb fokozatban.
Ehhez viszont nagyon sok lóvé kell vagy legalábbis hatalmas gazdasági háttér saját gyárakkal. Ezt viszont csak úgy tudod elérni ha előtte nagyon sokat kereskedsz a többi fajjal. Nekem sosem volt gondom azzal, hogy hol adjam el a cuccaimat amit termeltem. Ez egy ÉLŐ univerzum, itt minden amit megtermelsz az előbb-utóbb el is fogy. Megeszik, feldolgozzák, elhasználják, "elrakétázzák", szétrobbantják stb. Ergo folyamatosan kell az utánpótlás és azt beláthatod te is, hogy egy saját haderőt felépíteni és fenntartani nem kis dolog.
No, ha ezeket belátod és így ülsz le legközelebb játszani, akkor mindjárt másképp látod a dolgokat. Egyébként megvan már a HQ? Ha nem akkor máris van egy új cél amit el kellene érned:))