F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • droidka
    Hmm.. Az UT-im szinte mind kinyiratták magukat, visszatöltögetni meg rájuk figyelni nagyon, de nagyon nincs kedvem!!!... Csináltam vagy hatot, abból ha egy maradt, akkor jó... Nem tudom, hogy mi a ... ... ért megy be azokba a szektorokba ahol nincs műholdam, meg ahová én nem akarom hogy bemenjen!!!!

Próbálom kiiktatni a konkurencia rastar gyárait, vettem több tízmillióért TL hajókat, leparkolok a bázisaik előtt hogy ne tudjon senki bededokkolni. Nézem hogy mi történik: ott körözget körülötte egy csomó hajó! Erre a többi három TL-t is beparkoltatom a megfelelő pozícióba. Elugrok, visszajövök, és nem arréb ment magától mindegyik .. .... ... !!! Idegesítő!

Az nyilván nem számítana ekkora csalásnak a részemről, ha legalább a gyárak egynegyedét, egyötödét fel lehetne vásárolni! De ebben ezt nem lehet! Ha meg egy bázisát szétlövöm, akkor meg szerintem irreálisan sokat veszít a bizalmából! Bázist meg nem tudok elé vontatni, mert vonósugarat nem ad...

De mivel a gép elmozdítja a hajóimat, az nagyobb csalás az ő részéről!!!

Múltkor azt rosszul írtam, hogy már csak egy szintre vagyok a csatahajótól, mert ebben nem írja ki a szinteket rendesen.. Minek is?? hadd higgyem, hogy mindjárt jó lesz!Aztán nézem Amaró oldalán, hogy még messze vagyok én attól!!!!

1:
    De vajon ha kifigyelem és kilövöm a rivális hajóit, akkor fogja pótolni???????
    2:
    Vagy vonósugarat lehet lopni???????(Hogy bázist pakoljak elé.)

Ha tudtok valami hasznosat akkor segítsetek már léci, mert ezekkel a TL hajókkal is rengeteget kínlódtam itt a büdös nagy semmiért, feleslegesen!!! Ez nagyon fontos lenne!!!