klb#6829
Most hogy megvan az első M3-as gépem bátrabban kötekszem a kalózokkal. Tegnap bele is futottam egy csapatba, akik ugráltak ki szépen a gépeikből. A kérdés az lenne, hogy ha kiugrik a jóember a gépből, akkor azonnal foglaljam el, vagy ráérek azután, hogy legyilkolásztam mindenkit. Arra gondolok, hogy az üres gépet elfoglalja-e valaki? A kiugrott pilótát vadásszam-e le? Valahol azt olvastam, hogy elfoglalja a legközelebbi állomás egyik dokkoló állását.
Sajnos sok örömöm nem volt a megszerzett gépekben, mert rámrontott egy raj Xenon hajó, 3db M3-as, és 5-6db kisebb hajó. Semmi perc alatt legyilkolásztak.:( Ilyen mennyiségű kalózzal előtte elbántam, de ezek a Xenonok rajban elég brutálisak. Asszem beszerzek néhány másik vadászt kisérőnek, hátha úgy könnyebb elbánni velük.
A wingman gépeknek ha jól láttam két parancsot lehet adni, a támadja az én célpontotmat, és a védjen engem. Melyik a célszerűbb? Szerintem, a védelem, mert ha jól értem, akkor azokat lövik akik rám támadtnak, így én közben a saját célpontommal tukok pepecselni.