F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • goyo2
    Köszi.

Mégse kell senkinek. Nekem mindenesetre nagyon bejött. Hq-ban rádobom a pajzsot, meg a csúzlikat, azt irány az EQ.dock és kész.
    Még amugy van kis javitani való benne. Az inicializáló scriptet kell külön választanom a fő scripttől, mert mindig egy példányban elindul. Nem csinál semmi rosszat, csak engem zavar.

A Xai Corp lapon volt egy ManageQuantity script, ami megtetszett, de nem volt benne engedélyezve a nagy hajó, mert annak nem lehet home-base-t beállitani.
    Alapnak felhasználtam és átirtam. Azt tudja hogy megadhatsz egy ware-t ami a dockban is van, és egy darabszámot, amit mindig a dockban tart. Igy ha kevesebb mint a dockban akkor áttölti a dockba ha több akkor vissza a hajóra. Az alap script egyszerre csak 1 cuccot tud kezeleni. Több cucchoz több hajó kellene. Még lehet hogy megpróbálkozok vele több hajóra megirni. Igy a dock ware- limitjét el lehet felejteni. Főleg egy 590.000 cargo-val rendelkező bedokkolt Majahual-al.

Nekem arra kellett hogy a silicont adagolja a docknak, mert a cargo tuninghoz sok kell belőle. Igazából pont a majahual cargóját bővítem. már 260.000 körül jár.