F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • klb
    Én is hasonló cipőben járok, Ore Belt szektorban szedd fel a 75000 kreditet, az is sokat segít.

Más: tegnap végigszenvedtem a sztori második küldetését. Balga módon nem szereztem be energiacelláket, így miután elugrott elsőre a kalózhajó mehettem utána szerktorról szektorra. Szerencsére abban a szektorban ahova ugrott tudtam venni energiacellát, így onnantól könnyebb volt követni. Csakhogy a legvégén belefutottam valami programhibába, mert amint megadta magát, és kidobta a kristályt eltűnt minden kijelző a képernyőről, csak a konténert láttam magam előtt, és vele együtt forogtam. Elég gyomorfelkavaró hosszú távon.:) Nem reagál se joystickra, se billentyűzetre, egyedül az egér megy, azzal elértem a jobb alsó sarokban lévő menüt, azon keresztül a szektor térképet, így elküldtem a hajómat, hogy dokkoljon az állomáson. Gondoltam mentés után majd visszatöltöm, és újra a normál űr fogad. Hát a fenét, visszatöltöttem a játékok, nyomtam egy kidokkolást, és amint kidokkolt megen nekiált egyhelyben körbe-körbe forogni. Na most mi a fenét csináljak?