F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Hmmm, hogy is szokták mondani?
    Azért nincs annyira "irói vénám",hogy egy bibliát írjak, én csak saját megfogalmazásban vetém papírra,illetve ez esetben digitálisan.

Nagyon szívesen teszem,erről a játékról oldalakat lehet írni.
    A kerettörténetről annyit, hogy már sajna azt is elfelejtettem, hogy ez a része miről szól.
    Mondjuk sci-fit lehetne ebből összehozni, főként egy mi történt a Heretics End csata után, azaz, hogy az emberek (Terranok) végülis miként csatlakoznak az X univerzumhoz.

Ugye az X-BTF-ben úgy nézett ki a dolog, hogy az emberek,a Földiek,odáig jutottak az űrutazásban, hogy lehetőségük nyílt a kapuk illetve a jumpdrive használatára.Ekkor tesztpilóta volt Kyle Brennan, azaz, az X2-X3 béli apu.Az Ő hajójára szerelték fel azt a fajta jumpdrive-ot, ami nemcsak szektorok,rendszerek közti ugrásra volt kész, hanem univerzumok közöttire is.
    Történt egy meghibásodás és Kyle örökre eltűnt a Földiek szeme elől és kikötött az X-Univerzumban.A Teladik találták meg először édesapánkat,mivel asszem Seizewell szektorban landolt.A hajóját azonnal vizsgálatoknak vetették alát, karöltve a Boron és Argon tudósokkal.
    Mivel nem tudtak rájönni, hogy mi teszi lehetővé ezt a fajta ugrást, kisérletezgettek vele.Közben Kyle (akit mi irányítunk az X I.részében,kezdi megismerni az új univerzumot.
    Közben a Xenonok támadásba lendülnek (akik a Földiek által indított kolonizáló gépek voltak egykoron)és Kyle megmenti először az X világot.Ez volt Brennan's Triumph-ban.
    Az igazság, hogy én ezt nem játszottam végig,de asszem ez a sztori.

Az X2-ben Kyle fiát játszuk Julian-t.Kyle időközben Saya édesanyját vette feleségül, "akiből lett" karakterünk.Az X2-es Julian egy vagány,semmit semmivel nem törődő ifjonc,aki ráadásul nem is ismerte az apját,mert nem találkozott vele soha.(nem tudom,miért)
    Julian fiatalkori barátja ...nem tudom, hogy hívják feláldozza magát az X2 végén Omicron Lyrae-ben a Khaak M0,a bolygópusztító szuper anyahajó ellen.
    De mire idáig eljut Julian,megismerkedik Ban Danna-val, ki édesapja legjobb barátja lett az X univerzumban és aki egy magas rangú parancsnok az Argon Hadiflottában.Ban és Kyle együttesen harcol az X-BTF-ben a Xenonok ellen.Innen az ősrégi ismerettség.
    Ban segít Juliannak végig az X2-ben,majd az X3-ban is.

Az X3 vége felé végre találkozunk jóatyánkkal,ugyan még mindig nem heverte ki a Khaak csatát és valami szerkezetben tartják életben az Argonok, mivel Ő a Messiás,Ő az aki megmentette már egyszer az összes fajt.És Apánk az,aki tud valamit az Argonok származásáról is.

Az,hogy mi a kapcsolat Kyle és a Khaak-ok közt, azt nem tudom.Ugyanis mind az X2-ben,mind a 3-ban említést tesznek arról, hogy valami misztikus összfonódás van közöttük.
    Az Omicron Lyrae-s csatában atyánkat,Kyle-t a Khaak anyhajón tartják fogva.Az X3-ban,mikor megtámadják Argon Prime-ot a Khaak-ok, úgyszintén valamit felfedeznek az Argon tudósok Kyle-nál.

Huhh...már megint minek írtam ennyit?
    De szerintem, hogy mi történt az X3 vége után, majd kiderül az X4-ben,már ha lesz ilyen.