kisviku#6515
Húú,látom mindenki X-ezik...
Ez dícséretes.
No,az M1-es cikkem folyamatban,de mint mondottam ez sokkal tovább tart,mint a TL-es.Először is csak két M1-em volt,meg kellett vennem a többit is,de most meg a lóvéból fogytam ki,így a fegyvereket inkább cserélgetem a hajók közt.
Tegnap pénzt gyújtöttem és "vettem kölcsön" fegyvert a Xenonoktól.
Nagyon érdekesek a hajók.
Más.A nagy gyújtögetés azért nem maradhatott el bosszúság és mérgelődés nélkül.
2 db Nemesis M6-ot szintén 2 db(!) Pirate Falcon úgy szedett le a szemem láttára, mintha nem is lettek volna.
Ez ennyire sz*r hajó lenne vagy ennyire rossz az AI?Így bebuktam kábé 20 millát,mert a fullos hajóknak kábé ennyi az összértéke.
Úgy döntöttem, hogy nem gyártok többé M6-ot vagy ezt a típust nem.
A másik.Én még mindig esküszöm a LaserTower-re.Tegnap volt is élményem egy kis lézer(tóver/távör) showban...
Brennan's Triumph-ban van egy XL-es SPP-m.Révén kalóz szektorról van szó,kell egy ki védelem.Először vadászokkal oldottam meg.Nem egy nagy durranás.Aztán kombináltam M6-al (ekkor lőtték ki mindkettőt),aztán beraktam egy Argon Titan-t.Ez meg egy kicsit túlzás...
Így aztán a nyugati és a déli kapuhoz felsorakoztattam 6-6 db Lasertower-t,egymástól 1,5-2km-re.Na ez múködik.
Aki belép,azonnal meghal.Aki menekül,az úgyszintén,mert a kapuknál ott vannak a tornyok.
Igaz, hogy a 125Mj-os scriptet használom,de ez nem csít,sok pénzbe kerülnek.
Arról nem beszélve, hogy milyen szép ki lézershow alakul ki, ebben az amúgy is csodás szektorban.
Nagy hajók ellen nem igazán való,bár 5-8 db jól elhelyezve komoly kárt tesz,ráadásul idegesítőek.De nagy hajó nem jön be,a kicsi meg sz*r ahhoz, hogy kilője egyből.
Úgyhogy még többet fogok gyártani...sokkal olcsóbb.