(Máskor pontozzuk be a bekezdést akkor nem kell idézgetni)
1. - Gyártási idő csökkentése vagy egyszerre több hajó gyártása.
Ezt egyenlőre nem tudom megváltoztatni.
2. - Legyen értelme az EQ Do.....
Ezeken tudok segíteni. Az extrákat könnyű beállítani, hogy tárolható legyen a dokkban, azt is hogy mindig tele legyen.Itt van két féle lehetőség
első: Telerakja a script a dokkot a cuccal és mindig amikor a script beletesz valamit már akkor kifizeted. Pl. Mondjuk a Triplex scenner (pontosan nem tudom mennyi) 5000 credit, és tárolható belőle 20 darab, akkor 5000x20 azaz 100.000 creditet kipengetsz érte, mielőtt még felhasználnád. Ehhez tőke kell.
második: ahogy eredetileg terveztem legyártod alapanyagból. Ekkor tőled függ mennyit költesz a cuccra.
Közös dolog a kettőben: Kelljen-e hozzá venni gyártósort. (én igenre szavazok)
Ezzel nagy előnyre teszel szert, fizess érte(nem sokat) és választható legyen.
A gyártósorok pedig az adott fajtól szerezhetőek be.
Hát igazából van még egy lehetőség, amit én az x2-ben alkalmaztam:
Csak a lehetőséget adom meg az EQ dockban hogy tudjon extrákat tárolni, és ezekre külön gyors kis hajókat rendelsz állandó beszerzésre, hogy mindig tele legyen.
Ez bazi egyszerű.
A tuning cuccok problémáját és megoldását irtam.
3. -A HQ adjon fegyvert és pajzsot gyártáskor alapból a hajóhoz,mert - utólag átgondolva - azért n.......
Ez se tudom egyenlőre megváltoztatni.
4. ISMÉTLEM, EZ NE.......
Dehogynem csinálom meg. Ha csak magamnak csinálnám, akkor nem vetettem volna itt fel az ötletet. Segiteni akarok, de egy olyanra törekszek ami mindegyőnknek jó, nem csít, és használható. És legutolsó sorban meg is tudom csinálni.