F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Zsolo007
    Ilyesmi akkor szokott előfordulni ha egy olyan részt tölt be membe amit eddig még nem láttál, és a játék nem is "számított" rá (ergo nincs cache-elve), hogy kell. Mindez fura 1,5 giga mem, és 256 Vmem mellett.

Egy két dolgot jó lenne még tudni: Milyen vinyód van, én ugyanis töredezettségre gyanakszom, nehezen bírja beolvasni a textúrákat.....mást nem nagyon tudok elképzelni. Esetleg lehet még driver probléma is (de ez kizárható ha csak az első alkalommal csinálja, utána többször nem a játékidőben). Az is lehet hogy valamilyen háttérben futó progid blokkolja a hozzáférést (vírusírtó?). De az is lehet hogy szemetes a windows és nembírja a strapát. Amenyiben nem csak az első alkalommal jelentkezik, hanem minden alkalommal, akkor lehet még hardware gond is, hiszen elég nagy terhelés alatt van (csakúgy mint a szar fos mempazarló BF2nél), ilyenkor gyártási hibák könnyen előjönnek...

Javaslom az 1280x1024-es beállítást, FSAA-t semmiképpen se próbáld az be fogja kajálni a VGAt (nem azért mert gyenge, hanem mert fos a motor), AF-es javaslom (Anizotropikus textrúaszűrés) szebb lesz tőle, mégsem terheli komolyan a GPUt.
    Érdemes még megnézned mennyi szabad memóriával rendelkezel mikor indítod a játékot. (bár nemhinném hogy ez gond lenne)

Kb. ennyi jutott most eszembe, remélem segítettem.

A patchról: Erősen gondolkozom, hogy megveszem. Örülök hogy kiadtak egy újat, de szerintem megvárom az 1.3-at és meglátom azzal hogy fog menni a gépemen, esetleg utána megveszem...