Most már én is tudom (sajnos kell is) fikázni a játékot a sebesség/élmény dolog miatt.Olyannak szeretném a segítségét kérni, aki ért egy kicsit a videókártya működéséhez jobban, mivel amit most le fogok írni, azt tapasztaltam már a Battlefield 2-nél is.
No, a játék teljesen jól fut, szépen simán.High-on van miden, AA nincs bekapcsolva, de majd kipróbálom azt is.
Gondoltam megnézek egy SPP-t közelről, hogy néz ki.Ugye a solarpowerplanton itt van három ilyen "tálca" szerű valami, gondolom a napkollektor rész.
Közel megyek hozzá, ráfordítom a hajót és a játék átmegy durván 0.1-.0.2 FPS-re.Egy teljes cigarettányi idő alatt (ez kb két-három perc!!!) számolt ki valamit a videókártya, mivel tudtam, hogy nem fagyott le a game.
Ugyanezt tapasztaltam a BF2-ben is, ahol ha elfordítottam a fejem, annyira kur*ára belassult az egész szar, hogy teljesen élvezhetetlenné vált és idegességemben szét akartam verni a monitort.
Itt ugyanez a helyzet, gyönyörűen fut a játék, igaz harc közben azért hagy némi kívánnivalót maga után, de élvezhető.
Viszont, gondoltam megpróbálok megnézni egy ilyen szép állomást, ha már megcsináltaák, és gyalázat amit művelt!
Gondolom, ne a 110 ezer forintos videókártyában keressem a hibát, ami tökéletesen futtat mindent. Asus V9999 256 Mb-os 6800 GT, mellé másfél giga ram, egy sima P4 3 Ghz-en, ezek lennének a paraméterek.
Nem megoldást várok, hanem inkább magyarázatot, mivel ebből a topicból ismerek egy-két embert és itt legalább normálisak vannak, nem ez a rögtön "baszd ki a szar Nvidiádat és vegyél Atit típusok...
Mi az amit ennyi ideig számol egy ilyen teljesítményű gép?
Az rendben is van hogy nem a videókártya a ludas.