MorGanN#585
Állitólag az egyes fegyvereknek van valamekkora "elrettentési faktora".
(Sorry a hülye a kifejezésért, de valami ilyesmiről van szó)
Valószinűleg az AI számitásba vesz egy csomó ilyesmi doglot, hogy "milyen és mennyi fegyerrel tüzelek rá", "mennyi idő alatt szedte le a pajzsom", "hány haver van még a közelben"...stb...
De a lényeg, hogy a tapasztalataim (és másoké szerint is) a "döntés" abban a pillanatban születik, amikor elvesziti a gép a pajzsát. Én pölö ha leszedtem valakinek a pajzsát, és nem katapultált, akkor hiába lőttem őt egyesével, akkor már sohasem katapultált, hanem inkább meghalt. Mig ha békén hagytam, feltöltődött a pajzsa, akkor szinte további HULL sebzés nélkül rá tudtam venni a katapultálásra.
Hát mérgemben egyszer (kétszer) én is nekimentem egy Nova-nak a Buster-emmel. Az első rárepülésből (4xBeta PAC 2x Beta IRE) sikerült ugyan leszednem a pajzsait, node amit ezután kaaptam tőle, miközben menekülni próbáltam...
Sajna egyenlőre maradok a Buster-ben. Van ugyan egy Split Mambám, de sajna még 1M hiányzik csak a kijavitáshoz... És hol vagyok még az full-ra upgrade-től...
Egyébként nincs valakinek valami link-je valami gyorstalpalóhoz a fegyverek területén? Új vagyok az X universum-ban és nem sokat mondanak a fegyvernevek.
(eddig a "drágább biztosan jobb elven vásároltam")