F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • erdos
    Hát jobb is így, jóval nehezebb kitakarítani egy szektort. Amit észrevettem, hogy beugrottam A Chaedinals Domain feletti szektorba én (Tuningolt Centaur)+ 4 másik Centaur és vért izzattunk mire kitakarítottuk a szektort, ráadásul 1 Cenaur RIP. 4-5 vadász körbevett egyet és igencsak szorongattak. Megteszteltem ha én nem megyek be csak beküldöm őket, akkor meg 4-en veszteségek nélkül halomra lőttek mindenkit. Szal ha gáz van akkor ki kell ugrani a szektorból, a nagyobb hajónak mindig jóval előnyösebben számol a gép.
    TASKFORCE:
    No, Nem elég a Captain a TL-hez, VICE ADMIRAL rang kell hozzá. Odáig jutottam a tesztelésben hogy hozzárendeltem 8 Novát meg 2 M5 pegazust és Chardinals domain-ban lett a bázis szektora. A szomszédos helyekre betett egy-egy Novát(Gondolom M5-öt tett volna de az nincs mert nem fér be az Orca-ba már több)akik meg se mozdulnak, a kalózszektorba meg beküldött egy triót, 2db M5+ 1db Nova. No mindjárt neki is ugrott a két M5 egy M3-as kalóznak (elvileg csak sasolnának a leírás szerint), temetésükről később intézkedünk...