No egykét tapasztalat a hozzám hasonló újoncoknak:
A kaja tényleg nagy üzlet, a Boronokon kívűl az egész galaxis farkaséhes, minden fajnál 8 L-es gyárból álló komplex termeli a kaját (4 nyersanyag-4 kaja) és nem tudnak egyszerűen eleget termelni, pedig majdnem max árban adom.
Az építkezéshez igen fontos hogy legyen saját TL-ed Jumpdive-val mivel seperc felrántasz vele egy komplexet, csak elugrasz amiért kell, visszaugrasz, telepíted, kész.
Harccsoportok: Nekem a legjobban az vált be hogy egy Centaurt beállítottam "patrol single sector" módra, asszem 4 pontot kell megadni miket érintsen a járőrözés közben, én Pl oda-vissza kétszer megadtam neki a szektor két kapuját és a kiképzett, de már tovább feleslegesen fejleszthető (mivel nem kell 30 kapitány, úgyse lesz annyi flottád) M3-as pilótáimat ráálítottam védeni. 3 ilyen csoportom van és igen szépen prosperálnak, hermetikusan lezárnak egy szektort, talán még annyi hogy 3 gyors M5-t érdemes hozzárendelni még akár pilóta nélkül is hogy az ellógó Pirate M5-ösöket kiszedjék.
No és tegnap életem legjobb csatáját vívtam, alul a különálló Paranid szektorok felett van 3 kalózszektor. Már a 4. teherhajómat szedték ki, hiába tiltottam le azt a szektort. Gondoltam benézek a Centaurral és rendet teszek. Alig bírtam ellógni
Kb 20-20 M3-M4-M5 játszott bent Ready to rumble-t :D
Szal összegyűjtöttem 4 másik Centaurt és hajrá, sajnos nem tudtam befejezni mert hazajött az asszony, de hihetetlen jó volt, ma este kezdem megint, sőt leget hogy megtesztelem az M3-as flottámat is.
Mindent összevetve nem is tudom hogy találkoztam-e valaha ilyen játékkal, szédületesen jó.