ceas#4322
Hát baromi nagy csalódás ez az új rész. Nemhogy innováció nincs benne, de még az a kevés jó elem amit nem vettek ki belőle az is kapott egy bug-os, kidolgozatlan körítést:P. Természetesen nem az X sorozatot szólom le, mert az fantasztikus és páratlan, de ezt az új részt, ilyen formában nem kellett volna erőltetni, az X2-höz ha kiadtak volna egy kiegészítő lemezt talán kevésbé lenne rossz szájízem. Pár példa:
- kivették a cockpit-et, ami önmagában röhej, hisz az X sorozat nagy érdeme volt a győnyőrűen kidolgozott, élő(értsd nem csak egy háttér, hanem mozgó belső, ahol az ember tényleg úgy érezte magát, mintha benne ülne)cockpit
- nincsenek station animációk: a hajóból eddig se lehetett kiszállni, de legalább dokkolásnál ugy éreztem magam, hogy valahova megérkeztem és nem csak egy helyen megállok, hogy feltankoljak.
-túl sok egyszerűsítés a repülésben, értem ez alatt, hogy gyakorlatilag az autópilóta mindent elvégez helyettünk. Pedig annak idején(x-beyond, -tension) mennyire örültem, amikor végre futotta egy dokkoló computerre.
stb, stb... Amitől ez a játék jó azt nem magának köszönheti, hanem elődeinek. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett, csak eléggé elszontyolodtam azon, hogy az egosoft is megadta magát ennek a rohadt profint orientált piacnak.