F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Gryllus
    Kezdő komplexum ill gyár építők kedvéért leírom, hátha nem tudja valaki.

Kibérelsz egy TL-t , vagy van egy sajátod, és odaviszed a megvásárolt gyárad a kiszemelt szektorba.

nehogy elkezdjen bárki is azzal makkolni, hogy közel viszi a TL-t ahhoz a ponthoz, ahol a gyár lesz!

a TL maradjon ott a kapu mellett, ahol bejött, magától 2-3 km-re elmegy a kaputól. (Ez OOS módban igaz.)

Ha odaért a TL, utánaugrasz, kijelölöd, hogy hova tegye a gyárat. Én tettem már le gyárat 70-80 km távolságra a TL-emtől. Nem kell hogy közel legyen.

Akit ez a valósághűtlenség miatt zavar, képzelje azt, hogy odamegy a TL és visszajön. :)

Viszont ha a szektorban vagy és pl. oasteroidák között akarod a TL-t mozgatni, akkor 2 dolog történhet:
    1 - fél óráig tart, ha szerencsés vagy
    2 - ha peched van, Kapitány Maximusz neki viszi egy kőnek a hajódat, és megbüntetnek környezetszennyezésért.

Tehát beküldöd a TL-t, ha megérkezett, elmented az állást (hátha elrontod a gyár pozicionálást. Én mindig elmentem megszokásból , ha bezónázok egy olyan kapunk, ahol előtte beküldtem egy TL-t, pedig nem volt még sose bajom belőle , csak hát a tudat, hogy egy 2-3 km-es hajó ott van előttem ... :-)

Ha a szektorban vagy, amikor a TL érkezik, akkor sokkal közelebb áll meg a kapuhoz, mint ha nem vagy a szektorban. Erre pl akkor kell vigyázni, amikor több TL-t mozgatsz egy szektorban.

További hasznos információkat tudhattok meg a www.chucknorrisfacts.com oldalon.