Etele1#3944
Nekem most 1 érdekes problémám van komplex ügyben. Van 3 gyáram hub-ra kötve. A hub középen kicsit lejebb található mint a gyárak. Hármat simán rá tudok kötni de ha a 4. gyárat is rákötném az animáció közben, ahogy a TL kipakolja a construction kit-et is, akkor kilép a progi egy nagyon sajnáljuk üzenettel...
A caiman és egyébb teherhajóim távolsági ugrásairól én pedig azt vettem észre,h ha túl nagyot ugorhatnak,akkor képesek épp annyi energiát magukkal vinni,h az odaútra még elég de vissza már kapukon át jönnek...ez mondjuk akkor ciki ha egy Xenon v. Pirate szektoron szeretnének így átcsörtetni :( Pedig már mind 4-es szintű (úgy láttam ez a max. a Station Trader scriptben és van jumpdrive-juk is).
Gryllus írta,h kézzel teszi a jumpdrive-okat a hajókra. Kérdezem, miért? Ha van elég lóvé a gyár számláján, akkor automatán felszereli a teherhajóid hiperhajtóművel, ha felfejlődtek legalább 1-es szintre. Én a vadászgépeim szereltem fel úgy,h én járkáltam 1 hajóval jumpdrive-ért keresztül az ismert univerzumon mert én Ianamus Zura-ban rendezkedtem be. Erre egy Mako Raider-t használok. 257-el repül és tud drive-ot használni így viszonylag hamar hozta az újjat...