F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • team3
    Nagyon jo ez a game, de iszonyat idoigenyes. Aruljatok mar el, hogy van ennyi idotok? No mind1

Az a problemam, hogy megcsinaltam a kaloz poronty kimento kuldetest a Teladi Gainben. Mikor visszavittem a kiscsajt az apucihoz, akkor teljesen odavolt, hogy majd segit nekem lezuzni a kalozokat es, hogy majd jelentkezik... Ez volt mar vagy egy honapja... Azota senkinek se hire se hanva... Se Ban Dana, se Saya, se Papok, se senki. Nincs uj kuldetes senkivel nem lehet dumalni. A paranid border sectorokban mar annyi kalozt lezuztam, hogy uber friendnek kellene lennem, erre unhol nomad vagyok 0%-al. Ha belepek egy paranid core sectorba, akkor a milicia kozli, hogy huzzak el de gyorsan, vagy egy perc mulva enemy leszek es lezuznak... ugyhogy total el vagyok akadva, se elore se hatra...

A mezei urutazoktol csak azt lehet kerdezni, hogy hol van a Teladi Gain. Ha odaugrom nem tortenik semmi...

A minap a Getsu Fune szektorban voltam egy anti-xenon kuldin. Elethalalharcaban lezuztam lezuztam vagy tiz xenon hajot a kid Mako-val majd a vegen kozoltek, hogy csupan ket xenont kuldtem haza csak 100k jar...

Most egy bughalmaz kellos kozepebe csoppentem, vagy ennyire negativ a kisugarzasom... egyebkent 1.31 betaval nyomom