F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Gryllus
    igen, ezzel én is hasonlóképp állok. Nagy csodálkozásomra egy ideig megelőzte a split reputációm az argont is.

az argonoknál 86% körül hiányzik, a többienél kis szórással átlagosan 150% körül áll a dolog.

Ez nem is a küldetéseknek köszönhető, hanem a gyáraimnak: a gyáraim felét argon területre tettem le. Az automata kereskedőhajók is nyomják felfelé szépen lassan a reputációmat, meghozzá azt a fajt, ahol a kereskedelem történik.

Pl. a paranidoknál úgy léptem az utolsó repi szintet, hogy a környékén nem voltam paranid szektornak. A Soja Husk üzemem ellátja a környéket kajával, és folyamatos kereskedelmet jelent Paranid Prime környékén.

Most már csak nem-argon szektorokban építkezem.

Amivel el vagyok maradva, az a fegyvergyártás. A következő lépés az kell, hogy legyen, hogy felépítem a fegyvergyár-láncokat, de bányáktól kezdve akarom őket összerakni, hogy a már kész rendszeres profitomat ne csapolja meg nagyon.

A kereskedőhajókkal kapcsolatban tettem egy felfedezést.
    Caimanokat használok, de volt néhány mercurym , és vettem is párat, hogy a kisebb, gyorsabb hajók kiegészítsék a kereskedelmet.
    Mostanra az összes mercury megpusztult valahogy, pedig volt abból is vagy 10. Egyiket kalózok szedték le, másiknak elfogyott az EC, és jó ötletnek tűnt egy Xenon-szektoron át elmenni bevásárolni.

Caiman viszont alig pusztult el 1-2, még az első is megvan. Mostantól nem is veszek mást, csak Caiman Super Freightert.