-
Gryllus #3872 véget ért tegnap este egy három napja húzódó Xenon Invázió küldi. (Getsu Fune-ban, a térkép jobb felső sarkában van)
Első nap egy óra múlva meguntam az ugrándozó J-t és inkább elugrottam a gyáraimat állítgatni és újakat telepíteni.
Kedvenc jelenetem tegnap este volt, amikor Ianamus Zura-ban épp egy SPP XL-t állítgatok, hogy feng shui szempontokból is kellemesen csillanjon meg rajta a nap fénye, ahogy bezónázok a szektorba.
A kapun egyszer csak bekocog egy Xenon P. Na, feng shuinak lőttek, leteszem a gyárat ahogy be volt állítva, ráfordulok a P-re és szíjjellövöm.
Ekkor bazi nagy fehér villanás, és megjelenik mellettem egy barátságos Xenon J. A hangárból kiröppen néhány L és M, és nekiesnek a TL-emnek és nekem. J fehér villanásban balra el.
Hát ezek nem normálisak, azt hittem Getsu Funét akarják meghódítani.
Többet nem fordult elő az incidens.
Csináltam küldetéseket, építettem még egy Nostrop Oil ellátó központot (Teladi Oil Bar) Merchants Heaven-be, mert állt az összes gyár olajhiány miatt.
Nézem Getsu Funét, ugyanúgy állnak benne a Xenon L-ek mint rgy napja.
Végül beugrottam, és még egy órán át irtottam az L-eket. Teszteltem a firestorm, tempest, silkworm missilet.
A végén a J véletlenül kb 1.5 km-re a mercurymtól ugrott be, és tele volt a lézer energiám.
Az összes pajzsát sikerült lelőni egy sorozattal, utána gyorsan 3 thunderboltot beleengedtem és faltörő kos módszerrel kivégeztem, mielőtt el tudott volna ugrani.
19 milliót kaptam érte.
Rakéta tesztek eredménye:
Silkworm, thunderbolt, tempest
N ellen lassú mind, általában nem találják el csak kerülgetik
M ellen mind halálos, egy rakéta elég
L:
Silkwormból 3
Thunderbolt 2, vagy ha 80% alatt van a pajzsa 1 is elég
Tempest 2, vagy ha 80% alatt van a pajzsa 1 is elég
A tempest jóval drágább, mit a thunderbolt. A különbség azért van, mert ha a tempest célpontja meghal, mielőtt a rakéta célba ér, a tempest automatikusan keres egy másik célpontot.
85% argon reputáció kell még a titánig! :) Első leszek, aki a story végigcsinálása nélkül eléri a titánt? :)