kisviku#3852
Vannak szép képeim is, de az már sok lenne.És nem vagyok hóhér, nem szeretek embereket kínozni
Előbb-utóbb eljutsz egy ilyen hajóig.Legelső feladat a sztori végigjátszása, amitől rangod oly' magasra szökken, hogy meg tudod venni a Titánt és/vagy a Colossust.
Második a kellő pénzmennyiség összeszedése.Erre én a kereskedelmet/gyártást, tehát a legális(abb) felét választottam.Természetsen nem maradhat el a rablás/foglalás/küldetések/Xenon hajók zúzása és rakományuk "kölcsönbe vétele"
Az élelmiszer/energia/nyersanyag a legjobb szerintem.Én nagyon sokat keresek vele a mai napig is, mivel abból sosem elég.Aztán lehet fegyverkezni...
Több száz órát töltöttem el egy szar Mercury-ban, amikor már a többiek M3-as vadászokkal zúztak.Én meg akkor irígykedtem.Csak sajnáltam és valljuk be most is kicsit sajnálom a 2-3 millát egy M3-ért, amiből gyára(ka)t lehet venni.
Tudod milyen érzés volt amikor megvettem az első iagzi csatahajómat? (Colossus)
Majd' kiugrottam a bőrőmből örömömben!Olyan extázisban voltam, hogy az nem igaz.Mégpedig azért, mert több száz óra játék volt már mögöttem, szemkifolyásig nyomtam többször, remélve hogy találok ellenfelet, hogy egy-két ku*va százalékkal feljebb nyomjam rangomat.