"Ahhoz, hogy a netről letöltött scripteket elindíthasd engedélyezned kell a script editort. Ezt úgy teheted meg, hogy bemész a pilóta infó menübe, itt átnevezed a pilótát a következőre (vigyázz a 2 l-el) Thereshallbewings. Ezután a command console-ból kiválasztod a script editor menüpontot, itt elindítod a scriptnek az indító scriptjét, jobb oldalt írja a leírást, olyat keress mint, "initialize, start,vagy run", ha megvan vidd rá a kijelölést, majd nyomj egy r-gombot. Ekkor elindul a script. Ezzel meg is van." By kockáspiton
Addig szépen meg is vagyok hogy ugye használhatom a szkripteket a nevet elfogadta és belépek a szkripteditorba. Ott millió szkript fel van sorolva de ha jól emlékszem egyet se láttam amit én raktam volna be a szkript illetve a t könyvtárba. Pl a Stationmanager az egy file, asszem spk kiterjesztéssel. berakom a szkriptekhez mégse látom amikor indítanám el :-(
bár még nincs hajó hozzárendelve az állomáshoz de ahogy a leírásában olvastam a
magyar leírását a station command konzoljában kéne lenni egy "Station Manager: Automate" parancsnak. No ilyenem nincs szal nem is megy a szkript :-(
pedig de jó is lenne.....