F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • erdos
    Atyaúristen mibe vágtam a fejszémet, ezt a játékot nem lehet abbahagyni pedig még el se jutottam odáig hogy harcoljak egyet, csak kereskedem. teljesen függővé tesz....
    Szeretnék ismét segítséget kérni mert lenne egykét gondom.
    No ott tartok hogy ugye megvan a tuningolt Mercury meg termel szépen a BioGas L-es üzemecském. Nomeg a kezdő busterem is megvan valahol.
    1. Nagynehezen átvergődtem magam a Splitekhez abba a szektorba ahol Vehetnék CaimanTS-t (a nagyot) mert sztem messze a legjobb teherhajó de ezek a genyák nem engednek leszállni se. Vegyek inkább esetleg a Paranid Demeter-t, az is jó választás lenne, vagy vadásszak a Busterrel kalózokra a Spliteknél? Ha igen akkor mit pakoljak rá hogy esélyem is legyen, vagy elég a kezdeti felszerelése a Busternek?
    2. Mindent megcsináltam amit írtatok a szkriptekkel kapcsolatban (névváltoztatás, ilyenek), be is jön a szkriptindító menü de nem látom bennük azokat amiket én manuálisan bemásoltam a script könyvtárba, pl a stationtradert ami ugye igencsak kellene. Mit rontok el?
    3. Ha menni fog a stationtrader és mondjuk hozzárendelem a mercuryt az nem fog szektortraderként viselkedni ugyi? Tehát nem fejlődik? Mert van rajta jumpdrive-tól kezdve minden, kár lenne ha nem használná ki....
    4 Ahova nem rakok ki szatellitet oda nem is fognak majd menni a kereskedőim? Mert ez a Teladi banda igen necces, tele van kalózzal :D
    5 Amikor nézem merre kolbászolnak a hajóim alig találom meg őket a rengeteg szatellit miatt a property-ben, ti ezt hogyan oldottátok meg?
    Előre is köcce a helpet...