F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Gryllus
    ja, lehet látni a harci tapasztalatukat a srácoknak.
    Command Console / other commands / create report vagy valami hasonló. Ekko üzenetben megkapod a pilóta leírását.
    Van vezetői tapasztalata: LEadership efficiency
    és combat skillje. azt hiszem combat skill 10-nél, 25-,nél és 50-nél lépnek szintet, szóval menet közben is lehet látni, egy patrolból mennyit tanultak.

A Trouble Makerek (bajkeverő) nagyon rosszak, nekem van egy trouble makerem, aki 5-6 patrol alatt nem lépett egy szintet sem. Átküldtm egy xenon sectoron és túlélte a majom valami 20% hullal. azóta ott pihen egy eq dockban. Csatáztatni nem fogom, de nem is bántom, megérdemli, ha túlélte. :) Leszázalékolt közlegény. :)

Kitaláltam egy elnevezési rendszert is, hogy a patrolokat átlássam. Minden hajó ilyen nevet kap:

CPP - Patrolkód - sorszám ()

Pl.
    CPP - A - 1

három darab A jelű hajó van, ezek egy csapatban patroloznak.

Ha elérte a tiszti státuszt, akkor kitüntetem, kiírom a nevét a hajóra, és ha van spéci tulajdonsága, azt is
    CPP - BB - 1 - Andy Vickers, Lt - M4 *GP*

A BB jelű osztag vezetője, Liteuteant rangban, M4-es hajóban, Gifted Pilot.

Ha rangot lép, akkor átteszem másik hajóba, átírom a nevét, esetleg más beoszotttakat rendelek alá, mert valószínűleg addigra azok is legalább a Lt. szintet elérték.

CPP - CC - Andy Vickers, Cmd - M3 - *GP*

Elég sokat segít ez a rendszer, amikor 25 hajó gyakorlatozik egy szektorban.

A neveket meg csak azért írom ki a tiszteknél, mert az ő fejlődésüket figyelem, az első három kapitányom nevét és a legmagasabb rangú többi nevét fejből tudom, és figyelem a fejlődésüket.

Pl. egy born leader vezetési skillje kb 10x olyan gyorsan megy felfelé mint a harci skillje.

Na, kisregény over, megyek ebédelni. :)