Gryllus#3680
Én inkább egy replikátor támadásra gyanakszom. :)
Nagyon idióta hetem volt, szombat vasárnap is melóznom kellett.
Kb két órára tudtam leülni. A Combat Pilot Project pilótáim közül sikerült hármat commander rangra emelni korábban. Innentől muszáj őket ellenséges területen gyakorlatoztatni.
A közlekedés megkönnyítése végett úgy döntöttem, hogy megveszem az első TL-emet. Ha összejön a következő rang, akkor úgyis be lehet a captaint ültetni a TL-be, és indul a CPP Task Force.
Sikerült összehoznom, hogy televásároltam távvezérléssel egy SF1-et BPPC, APPC, HEPT, 125G shielddel. Megvettem egy herculest, 14 hajó belefér.
Fleet support software-rel átpakoltam a fegyvereket és a pajzsot. Belepakoltam a 3 commandert, akik M3ban ültek, átugrasztottam őket Bala-Gi's joy-ba.
A 3 commander szépen elkezdte abárolni a kalózokat, növekedik a skilljük. Ami poén, hogy úgy kellett kilépnem a játékból, hogy egy órája megvolt a TL-em, de még nem volt időm megnézni. Remélem egyszer majd összfutok vele. :)
Másik bug szerű dolog, hogy amikor fleet support szoftverrel átadok pajzsokat egy hajónak, akkor utána a hajó konzoljában nem tudom installálni a pajzsokat valamiért.
Ha viszont kidobok egy pajzsot a hajóból, akkor automatikusan berakja a legjobb pajzsokat. Ezt úgy vettem észre, hogy egy elkoboztt falconban 5MJ-s pajzs volt. áttettem bele a 2 25-öst, és nem engedte feltenni. (távvezérlésben persze, nem akarok minden hajómba átszállni). Kínomban kihajintottam az 5-öst az űrbe, és hopp, feltette magának a 25-ösöket.
Remélem ma este körberepülhetem a herkules (vegy elephant?) a Split, nem tudom hogy hívják, de tuti a split mert abba fér bele 14 hajó a hangárba. Asszem.