F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Megvan az Odysseus is.Eladtam ehhez a Boron TL-t, mert most nem nagyon kell, meg úgyis van 4 másik....
    Hát nézzük csak.Kezdem a negatívumokkal.Sok nincs, de a pajzs sajnos lassabban töltődik vissza, mint az ugyanekkora pajzzsal rendelkező Titánnál.
    A sebessége normálisnak mondható egy csatahajónál. Nagyjából ennyi lett volna a negatívum... :)
    A pozitív, jó tulajdonságai már sokkal bővebbek.Gondolom sokakat érdekel milyen is a GPSG. Ez az egyetlen hajó, kistestvére a Paranid M1 mellett, ami képes a 3-as szintű PSG fegyverek fogadására.Az ágyúk elhelyezése nagyon jó, főleg ha PSG-vel van felszerelve.Kisebb hajóknak nem sok esélye van, ergo kitűnően használható vadászgépek egész tömege ellen.A PSG-vel ugyanakkor vigyázni kell normál szektorokban és olyan helyeken ahol nagy a forgalom.
    Nagy hajók ellen viszont már nem túl jó a PSG, mert nagyon rövid a hatótáv, így elkerülhetetlen a PPC fegyverek használata.Mivel sokféle és főként nagyon jó fegyverek illeszthetők a hajóra, jelenleg tesztelem melyik a legjobb párosítás.Nehéz a választás az FAA, PSG,PPC,HEPT-ek között.
    Ez a 104 millás ár szerintem egy kicsit sok, ahhoz képest amit nyújt a hajó.Visszatérve a pajzsra, a pajzsgenerátora az adatlap szerint erősebb mint a Titáné vagy a Phoenixé, mégis egy év mire visszatölti a maxra.
    Érdekes ez a "PSG-akadás" dolog.Ha én használom, nem akadozik a játékmenet vagy nem annyira.Ha kirepülök egy hajóval és kívülről szemlélem akkor viszont igen.Nem nagyon értem, de mindegy.

Sajnos a mindannyiunkat zavaró tény, hogy nem lehet semmivel dokkolni M2-es hajóba, itt is igaz.Ugyan szintén nem értem, hogy miért ne férne be egy szaros kis M3-as ebbe sem?Vagy ott van Teladi Phoenix, ami nagyobb mint az ÖSSZES többi csata és anyahajó...