kisviku#3561
Viszont asszem megtaláltam a Nagy Ő-t...mármint az X3 hajói közül és ez a Teladi Phoenix!
Ez...ez a hajó fenomenális, nagyszerű, csodálatos, szavakba nem lehet önteni...
Olyan iszonyatosan nagy hogy nem látom az elejét.Lemértem, a parancsnoki híd és az első lövegtornyok között több mint 4 KILOMÉTER távolság van!!!
De nem ez a fő szépsége, hanem hogy olyan hihetetlenül jól vannak az ágyúk elhelyezve, amilyet még nem láttam.Még félig sincs szerlve fegyverzettel, és 10 mp alatt HÁROM Xenon K-t zúztam le vele.Szinte egyszerre! Nem tudom, hogy mondjam, de csak áradozni tudok róla.
Az hogy lassú, mint a tetű nem is érdekel...Viszont olyan jól kiválasztottam a fegyverzetet, hogy ilyenekre képes voltam. Alapos tanulmányozás, meg körberepülés után rájöttem a legjobb konfigurációra.
Elöl,oldalt PPC, oldalra 7-7 PPC+1-1 BPSG. Alsó-felső ágyúsor AHEPT+BPSG, hátulra amit akarsz, de BHEPT vagy BPPC.Olyan frankók az ágyúk helyei, hogy pl a felső négy közül kettővel egy bizonyos szögben csak HEPT, a másik részt pedig a BPSG tölti ki.
Aztán ez a pajzs...hihetetlen!A 10 Gj-nyi pajzsot előbb tölti fel, mint a Titán 9-ét.Rendklívül gyorsan regenerálódik, szinte sebezhetetlen.
Egyedül akkor tudtak megfingatni, amikor négy K lőtt egyszerre.És mondom, nincs full fegyverzeten.Mit fogok vele művelni később?
Beugrottam a Khaakokhoz is látogatóba, csak annyit hogy szánalmasok.Nevetségesek.Már a Titánnak is és a Colossusnak is könyyű falat volt egy Khaak Destroyer vagy Carrier, de ezt meg sem tudják sebezni.
Csak ajánlani tudom.
Habár az Odysseus-t még nem láttam, de ha még az is tud nekem ettől többet mutatni...