F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Etele1
    Talán igazad van abban,h a script-ek nem igazán sprotszerűek de akkor kérdeznék pár dolgot a teljesség igénbye nélkül...
    1. Az sportszerű,h a XI küldetésekben a többi "segítőd" simán beugrik a szektor közepére és máris szedi előled a killeket ? Bár a J-s küldetésekben már nincs jelentősége de a K-s hajóknál még volt mert mire a dög lassú hajóddal odaértél egy nagyobb szektorban a K-hoz addigra a többiek kifingatták...nekem sajnos volt ilyen.
    2. Ugyanitt...a gépi segítők, főleg a Flak Artilerry-s nagy dögök perverz módon n direkt azokat a vadászokat kezdik el lőni, amiknek te már legyengítetted a pajzsát elhasználva a fegyverzet energiád?
    3. még 1x ugyanitt...Ha téged szarrá lő a baráti tűz (mert lassú a hajód v. gyenge a fordulékonysága) az kutyát nem érdekli, de te 1x próbálj meg véletlenül baráti hajót kereszttűz alá venni...
    4. de nézzünk mást... BBS küldetés: jó magas trade skillnél bedob olyan M3-as hajónak való küldetést,h 23 mizura alatt 6 rendszernyire ugorj el (ez még nem probléma), de szállj el olyan gyárba ami a szektor nagyon kieső részében van (rosszabb esetben még nem is fedezted fel, pedig a szektorban már jártál) persze dög messze a legközelebbi kaputól...érj el ide a lassú M3-asoddal mert nem mindenkinek van Mambája.
    Szóval én használom ezt a scriptet...és igen is szívom a fogam,h számomra az M6-os Osprey-em tuningolása hiú ábránd mert nincs sokmillám erre. Pedig erre alapozva vettem meg,h na majd gyorsan ezt is tuningolom és jó gyors lesz...aha. 800 ezer helyett 6 milla 1 tuning. Nem érzem csalásnak azt a script-et, ami jó lenne de egyenlőre elérhetetlen számomra.