kisviku#3546
Nna, végre megvan a Phoenix is.Hát asszem megérte, mert el-el játszogattam már "néhány" órát a játékkal.Erőfeszítéseimnek köszönhetően meglesz az Odysseus is...még ma.
Ez a Phoenix ez tényleg ku*va nagy hajó.De pont ezért vettem.Kicsit csűnya, bár ízlés kérdése, amint említettem vala a Teladi Albatrossnál.Melléálltam a Titánhoz és lám vagy 3x akorra.A felszerelése jelenleg folyamatban...
Elég rossz hetem volt,de olyan, amit nem kívánok senkinek sem.Ezért jelentkeztem régen.Látom még mindig sokan nyomják.Valaki itt felvetette egy újabb béta pecss megjelenését, ha lenne szíves ide linkelni, mert megnézném.Igaz, nálam az "egyes számú" béta sem okozott változást, de reménykedem, mivel az Egosoft most már biztos kurv*ra élvezi a sok befolyt euro milliót és ezért szarik a játékos körére, akik tűkön ülnek, hogy a rég áhított peccsük megjelenjen.
Vissza a játékhoz.A Paranidoknál nehéz a reputáció növelése, mivel nincsenek Xenon szektor közelében, így sok értékes százaléktól illetve pénztől esik el az ember.Egyetlen megoldás, ami nekem nemcsak hogy az egyik legjövedelmezőbb, hanem a legtöbb százalékot is hozza, hogy komplexum a Paranid szektorokba, mégpedig ahol nincs ÉLELEM.Igen, szerintem még midig a kaja és az alapanyagok hozzák a legtöbb lóvét.Ráadásul gyorsan és sokat lehet termelni.