F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Gryllus
    Tényleg, Demonstrators-om nekem is van a rakteremben, mi lehet az, tudja valaki?

Nekem is meglett tegnap este az első XI-J küldetésem, igaz a felét érdeklődés hiánya miatt kihagytam.

Kb 1 órán át abároltam a L-M támadóhullámokat. Direkt meg is vettem vagy félmilla értékben rakétákat, mert a centaurral nem szeretem az M-eket kergetni, túl nehézkes. Az L-eket viszont simán leszedem.

Szóval egy óra múlva már ásítoztam, gondoltam elég volt ennyi ,a többivel elbánik a birodalmi védelmi osztag.

Elkezdtem a Pilot Projectes bandámat menedzselgetni, össze is jött pár szintlépés. A nagy flottafegyverkezés közepette a centaurommal betévedtem talán ore beltbe, ahol 2 db. teli FAA gyárat találtam. Jó sok profit volt rajta, nem volt szívem otthagyni, flvásároltam az egészet. Pont black hole sunban találtam olyan EQ dockot, ahol az egész FAA készletet egyszerre el tudtam sózni. Megnéztem egy kalap alatt, hogy hogy áll a nagy Xenon invázió. Hát a J épp kifogyott az ugrándozós kedvéből, ott nézte, ahogy a L és M sereg két M6-ot kerget. A többi része elkopott a védő flottának.

Egy hammerhead missile letörölte a J-t a térképről, aztán leradíroztam a többit is, és 12 millió plusz apró lett a vége még így is, hogy a két órából egyet eltávozáson töltöttem.

Ilyenkor nem sajnálok félmillányi rakétát ellődözni az M-ekre, mert ha meg sok összegyűlik belőlük, akkor a BPAC-cal mindig eltalálnak és leszedik a Centaurom pajzsát se perc alatt, és lehet trükkös ugrós setás időhúzással bíbelődni.