F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Gryllus
    az a baj, hogy nekem nem időtrabló, hanem egyenesen képtelenség lenne kézzel értékesíteni a gyáraimból a terméket.

Van vagy 7 komplexumom, ezek közül van ami 5-6 terméket vásárol és hármat ad el, és van benne vagy 16 gyár.

Folyamatosan forgatom vissza a profitot további komplexumokba, és eddig nagyon szépen ment, egyre több pénz jön össze egy SETA perc alatt.
    Pár nap alatt elértem volna azt a szintet, hogy nem kell a pénzzel foglalkoznom, max fegyvergyárakat építek magamnak, és foglalkozhatok a rank felnyomásával, hogy lehessen M1 M2 hajóm.

Erre bekattannak a scriptek amikre építettem a birodalmam... Eddig sikerült megjavítani, de most már 2 gyáram is áll.

Biztos vagyok benne, hogy valahol ott a gond, hogy a saját állomásokat előnyben részesíti a kereskedés során. Pl. volt ilyen szitu, hogy a kristálygyár komplexemben alacsonyra vettem a kristály értékesítési árát, hogy a 2 SPP-s komplexbe onnan szállítsák.
    Erre az történt, hogy mind a 3 SF semmi mást sem csinált, csak onnan vett kristályt. Amikor visszaértek, akkor megint elugrottak, és sorban álltak a következő 16 kristályért, mert persze üresre szívták a raktárat.
    Beállítottam úgy a kristálygyáram, hogy piaci átlag árat állítottam be. Ekkor elkezdtek más gyárakból is venni, viszont elkezdék az EC-t is eladni.

Most felhúztam egy Soya Farm / Soyery alapú komplexumot, aminek elvileg semmi köze a többihez, max energiát vesz tőlük. Erre leállt két másik gyáram is , mert a Maintain Station hajóim meghülyültek.

Sajna tényleg külsős script, nincs alaposan kitesztelve, nem hivatalos, ígyjárás.

Lehet át kell állnom buy ware / sell ware parancsokra, de hát az 5x lassabb és veszélyes is, mert lelövik a SF-eket.