F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • PSGhunter
    Etele1: Egy Xenon J kilövése 12 millát ér. Ha elvállalod a küldetést, azonnal mentsd el és ugorj a megfelelő szektorba. Indulj a szektor közepe felé és várd meg míg bejumpol a baráti flotta. Ha ezek között M1 vagy M2 is van akkor csak töltsd vissza az állást és kezd elölről, ugyanis a gép randomszerűen választja ki, hogy milyen hajókat küld segíteni. Általában 3 esetből kifogsz egyet, amikor csak M6-okat kapsz. Ilyenkor irány egy bázis és ments. Aztán jegyezd meg, hogy a Xenon J nagyjából hol szokott beugrani és amikor már csak 4-5 Xenon hajó marad, gyorsan ments egyet és mentj arra a pozícióra. (én itt szerencsétlenkedtem sokat, mert hülye fejjel elfelejtettem, hogy salvage insurance-el bárhol lehetett volna menteni, én meg folyton egy közeli bázisra jártam menteni és emiatt állandóan lekéstem a J bejumpolását és órákig szenvedtem. ) Tehát kimented, megvárod hová jumpol a J és ha az 2,5 Km-en belül van, akkor gondolkodás nélkül kilősz rá egy Unknown-t és húzol onnan a sunyiba. Ezt még a Novával is simán meg lehet csinálni, de mondtam már, hogy hozd ki a Mambát, mert azzal "bármit" ki lehet lőni megfelelő technikával, kivéve M1\2-t. Nem olyan nehéz kihozni, csak felülről "le kell strafe-elni hozzá 8én az Oszival hoztam ki anno, és másodikra megvolt.