F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Etele1
    Tudtommal ilyet te veled nem tudnbak csinálni. Az a szoftver arra jó,h te foglalj el úgy gazdátlan hajókat 100 m-en belül,h ne keljen kiszállnod a hajódból és claim parancsal elfoglalni.
    A pénzed szerintem pedig azért fogy folyamatosan mert az állomásaid közül valamelyiknél elnéztél valamit. AZ UT hajóid még alacsony rangban sem dolgoznak veszteségesen csak eleinte 1 szektorban tevékenykedhetnek későbba 8. szint után pedig egyre nagyobb távolságban üzletelgetnek de sohasem veszteségesen! A pénzed csökken mikor vásárolnak de jobban megnő mikor eladják nyereséggel a cuccot. Szóval én szerintem valamelyik gyárnál rosszul állítottál be valamit... pl: túl drágán veszed az energiát és alacsony árra állítottad be a kész nyersanyag eladást. Ez utóbbinál zárójelben látod,h min. mennyire kell állítani ahhoz,h nyereségesen üzemeljen. Ezt a számot a gyártáshoz szükséges nyersanyagok beállított vételi árából számolja ki a program. De az is gond lehet ha az árak jók és nyereséges a gyárad, viszont nem használsz automata saját számlára áttöltő script-et és a megszerzett nyereség a gyár saját számláján maradt és te magadtól nem töltötted át a saját számlára. Hirtelen ennyi jutott eszembe.