F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • PSGhunter
    Bérgyilkos küldi a topic?? Én elég skót vagyok, hogy rakétára ne költsek, ezért én csak elvállalom a min. félmilliós küldit, belebegek az éterbe a split mambával, majd addig repkedek a TL körül max sebeséggel, amíg a saját kísérete csillagporrá nem lövi szerencsétlent. (na jó, azért én is tőlem telhetően besegítek)
    Ez nem szokott tíz percnél tovább tartani és nagyon ritka, hogy belefutnék a lövéseikbe. A leggyorsabb rakéta meg, amit ki szoktak rám lőni a silkworm, és az se megy 200-al, úgyhogy azt is bele szoktam vezetni a TL-be.

Más: most fejeztem be sokadik Xenon Inv. küldetésemet, de ilyet még nem szoptam! Egy darab Xenon J volt a támadás magja, de azt egyszerűen nem lehetett megcsípni! 3!! órát kergettem, állásokat töltöttem vissza, hogy majd eléje megyek, de az a g**i mindig máshol ugrott be a szektorba. Ha meg ne adj isten sikerült közel jutni, akkor meg az unknown rakit tőlem 2 méterre találták el, szóval kampec. Szegény rakéta amúgy is olyan lassú, hogy az XJ mindig visszaugrik mire odaér. Aztán végül összejött, de addigra már túl voltam a 79. lelőtt xenon hajón, meg két idegösszeomláson... Nincs valami ellenszere az ilyen rohadt jumpolós dögöknek??