F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Gryllus
    Reklám! Vegyen ön is Tempest Missile-t fejvadász küldetésekre. M3 class védőkíséret? Nem probléma!

Tegnap egy Mammuth kinyírása volt a feladat, egy M6 és 3 db M3 védte. Meg voltam rakodva megint tempest-tel. Gyors, tiszta munkát akartam végezni. 5 km-re a konvojtól raküldtem 2-2 rakétát az M3-masokra. mire ezzel végeztem már kótávba ért a nagy célpont is. 8xBHEPT összsortűz, amikor lement a pajzs, egy rakéta még bele, aztán faltörő kos módszer.

A végeredmény úgy nézett ki, hogy amikor elkezdtem lőni, a mammuth beszólt a rádióba, hogy megtámadták, segítséget kér a konvojtól. Erre válaszul érkezett az első felrobbanó M3 "hörr"-je. Aztán felrobbant a mammuth, (A centaurom pajzsa 80%-ban a faltörő kos után) utána 5 másodpercen belül a másik két M3.

Az M6 ami maradt a konvolyból, rámfordult, elkezdett lőni. Mire rá tudtam fordulni, töltődött annyi a BHEPT-ekbe, hogy egy sorozatból kinyírtam, a pajzsom 50% körül maradt. Az egész csata kb 50 másodperc lehetett.

Igaz, hogy kisebb küldetéseknél nem éri meg egy 13.000-et érő rakétát, vagy kettőt kilőni egy kísérőhajóra. De mostanra a gyáraim kb 2-3 perc (seta 10x) alatt megtermelnek egy millió cr-t, így nem igazán érdekel a pénz része, inkább a reputáció miatt tolom szívesen a gyilok missziókat. Meg az állást sem kell vissza töltögetni, mert 3-4 M3 hajó meg tudja izzasztani a Centauromat, ha nem tudom az első kettőt gyorsan kiszedni.

A station trader script bevezetése óta nagyon kellemesen zökkenőmentesen dolgoznak az állomásaim. Az tetszik benne a legjobban, hogy ha jól vannak beállítva, akkor egymástól veszik a nyersanyagokat, amíg lehet. Ezzel csomó felesleges szállítási körtől kímélik meg a szállító hálózatot.