F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • PSGhunter
    Nna.. befejeztem a story line-t. Most komolyan, jól hallottam a végén, hogy a földi erők parancsnoka "Kovács" néven mutatkozott be??? Akkor mégis lesz magyar feltámadás!!
    Amúgy az X3-at nem németek írták?-na mindegy...

Én nem vagyok freelancer fan, de annak százszor élvezetesebb volt a végső csatája! Ott én is aktívan lőttem, meg minden, itt meg a pálya széléről figyelhettem, ahogy képregény stílusban zajlik az ütközet. Közel menni se lehetett, mert a Khaak lézerek azonnal ízekre szedtek (ezek elől kitérni meg ugye nem lehet) egyáltalán van akinek futott annyira folyamatosan a végső csata, hogy bele tudott szólni? 3500-ös AMD-m, Sapphire X800Pro, meg 1Giga RAM-om van, de ez már kevés hozzá... egyszerűen uncsi volt. Még jó, hogy a kereskedés, meg a BBS küldik kárpótolnak... na mindegy, most legalább letudtam a storyt.

Más: megfigyelte már más is, hogy a laser tower részletes tulajdonságainál azt írja ki, hogy 25MJ-os pajzsa van, de Max=125MJ!! Akkor ez most azt jelenti, hogy fel lehet rá szerelni 125-et is??-én nem jöttem rá hogyan, de ha valaki tudja, az nagy nyereség volna! (így már nem pukkannának el egy sorozattól)