Gryllus#3221
Tegnap este sikerült megint egy 12,8 milliós profitot hozó xenon invasion küldit elcsípni. Épp a tempest missile-t akartam tesztelni és volt nálam vagy 40 db belőle.
Az egyik K-t le kellett faltörő kos módszerrel nyomni, mert 3 AI centaur lőtte, udvariatlanság lett volna unknown objectet közibük dobni. A másik K még messzebb volt a csatatértől, amikor is egy unknown object letörölte a térképről.
A tempest missile teszt eredménye az lett, hogy egy xenon L ellen vagy 2 tempest missile kell, vagy le kell lőni előtte 70-80% körülre a pajzsát, és akkor már egy is elég. Azaz alig kell kicsit belesebezni, és már elég neki a tempest. A rakéta elég gyors ,nagyot sebez, szerintem a legjobb megoldást L-ek ellen. szinte minden L-et én nyírtam így ki, kinéztem azokat amik már megsebesültek, hiányzott a pajzsukból. Ezekre sorban rálőttem 1-1 tempest-et. utána rámentem a maradékra, kicsit megsebeztem, és rakétát neki. Kb. 10-14 L tűnt el így két perc alatt.
Most Centaurt használok "problémemegoldó" hajónak, magyarul azzal csatázok. Akkor szoktam bajba kerülni és elugrani, ha 3-4+ M3 kategóriájú hajó nekem esik. A tempest missile ezt a gondom is megoldja. Kicsit drága mulatság, majd gyártok magamnak ha nagy leszek. :) Viszont XI küldetéznél megéri, minél több L-t szed le az ember, annál többet kap. A K-k darabja 6 milla, az megéri a 80.000-ért eladható unknown objectet :)