F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • PSGhunter
    Figyu GungHo, itt mindenki mást ajánl, de az alapján amit leírtál az enyém ennek tökéletesen megfelel: hely:Preachers Refugee, ami azért jó mert:
    1. biztonságos
    2. 2 ugrásnyi távolságon belül 3 faj is van
    3. ritkán lakott, tehát nem akad akkor sem ha complexet húzol fel benne (mondjuk a 17. gyáram complexbe kötése után nekem már elég sokat tölti a szektort, de aztán nem akad
    4. van benne két megfelelő yield-es Ore és Silicon aszteroida egymáshoz közel amiket beköthetsz
    5. fő hajózási útvonalon fekszik
    Na, hát én ide építkeztem, minden önálló, csak High Tech kimeneti terméket gyártok, de az alapanyagokat is el lehet adni ha szükséges.
    Ami viszont nem tetszik, hogy a kutya sem vesz tőlem itt semmit, mert nincs felvevő a high tech cuccra- ez engem mondjuk azért nem érdekel, mert ez a komplexem kizárólag a hajók felfegyverzését biztosítja

Másik nyugis, aszteroidás hely van asszem Rhy's Crusade(?)-ban (vagy körülöttte) azoknak nagyobb a yieldjük, de nagyon kiesnek...
    Én a legnagyobb profitot Greater Profitban keresem, van ott 4db L-es Flower Farmom SPP-vel kombinálva, egyszerűen nem tudok annyit termelni még a néggyel sem, hogy minden igényt kielégítsek pedig 32!-ért adom, pontosabban hordatom a TS -ekkel "sell best price"-al (-na ez az amire nem figyelek mégis dől a guba)Kristályt meg mindig hoz az AI hajó vagy én Seizewell-ből "Best buy"-al
    Hát ennyi, remélem segített és volt türelmed elolvasni...

Most megyek folytatni a storyline-t, mert hülye fejjel mindent paranidokhoz pakoltam most meg kiderül, hogy azokkal összeveszünk...
    remélem nem zúznak le mindent aíg odaérek a storyban, hogy kibékülünk...