F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lammaer
    Ezek a complexek nekem még mindig kérdésesek... már hogy megérik-e?
    Az én univerzumomban pl energiacella mindig van az AI SPP-jeiben olyan 12-13 környékén. Legalábbis az Argon/Boron/Paranid kezdőszektoroknál. Ami azért meglepő, mert az AI gyáraiban meg mindig hiány van energiából...

Namost: van XL-es SPPm meg egy pár alacsonyabb szintű termelőüzemem (sütödék, bányák) is, viszont egyiket sem kötöttem össze. Ugyanis pl az SPPből simán el tudom adni 18-ért az EC-t az AI gyárainak, mig a saját gyáraimba meg tudok venni 13-ért az AI-tól. A termelés mindenhol folyamatos, hála az improved eladó/vevő hajóknak.
    Ha összekötném direktbe az SPP-met a gyáraimmal, akkor gyakorlatilag elvesztem az SPP által termelt profitot, és csak a termelőüzemek lesznek nyereségesek. Márpedig - sajnos - ebben a játékban megint az SPP a legnagyobb profittermelő. Kristályt szintén átlagáron veszek a környező AI gyáraktól (folyamatos ellátás van ebből is), és ha lesz kristálygyáram, akkor természetesen az AI-nak fogok eladni, full áron.

Szóval egyelőre nem látom értelmét a komplexumoknak. Azon kivül persze, hogy lehet spórolni a szállitóhajókon...