Hubert#3160
Na fiúk, megvan az X1800 XT, jobb is vele sokkal a játék. De nem ez a probléma hanem:
Keveset van idom játszani, ezért egyelor így állok:
Vane egy Wheatfarm-om Home of Light-ban, ez viszonlyag jól termelget, de max olyan 200-300 egy nap. M-es farm, lehet ezért termel olyan lassan, de nagyobbra nem is volt lé, illteve nem is lehetett kapni. Ezt úgy hoztam össze hogy az elején Silicon-nal kereskedtem a Mercury-vel, amíg lett 1.2 milka.
Miután meglett a Wheatfarm, vettem 2 db Mercury-t, azok kereskednek. Bejártam a fél univerzumot amíg találtam 25MJ pajzsot rájuk - úgy gondoltam ez fontos miután az egyik majdnem felkenodott egy kapura és a javítás többe került mint az egész aznapi profit - az Argon Sector-okban bezzeg nem volt, csak miután megvettem 9-et a 3 Mercury-ra, egy messzi szektorbol, ugy hogy a pajszsgyárat támadó kalózok felhoje közt kellett bedokkoljak ...
Most meg, miután elkaptam 2 Falcon-t és eladtam oket, vettem egy Silicon-bányát, azt rátettem egy petemnyi aszteroidára. Kérdés: meddig termel egy bánya ? Vettem mineral scanner-t, azzal megnéztem az aszteroidát, azt mondta Yield: 43 Silicon. Az most sok vagy kevés ? Megérte rátenni egy 1.2 milkás bányát ? Meddig fog menni ? Honnan tudom, lesz e profit vagy nem ? Mi lesz ha elfogy a Silicon ?
S mi az a Sector trade, fingom sincs. Hol kell beállítani. Egyébként jól vagyok, melyhez hasonló jókat kivánok nektek is.