F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Gryllus
    Belső hud-ra volt egy mod, de az 1.3 patch óta nem működik, lehet van erről frissebb infó is. Cockpit(=műszerfal) mod-ra keress rá.

Station trader. Visszahozta a kedvem a játékhoz. Pont azt csinálja, amit vártam tőle. Az állomásokhoz rendelt jumpdrive-os szállítóhajók okosan kiválasztják a jump distance-en belül a legjobb eladási helyet, odaugranak, eladják, visszaugranak. Ugyanez megy resource vásárlással.

Tegnapelőtt este két órát csak azzal töltöttem, hogy ezt kézzel menedzseltem. Rendesen jön a pénz, de már unalmas volt.

Mellétettem azt a scriptet, amivel be lehet állítani, hogy egy komplexumban mi számít terméknek és mi nem. A kettővel együtt babásan be lehet állítani egy állomást, hogy csak néha kelljen ránézni, ha pl. egy hajót akarok beszerzésre és eladásra is használni.

Így nyugodtan kószálhatok, keresgélhetek küldetéseket. Kaptam tegnap egy félmillást bérgyilok küldetést. Rendesen fájt a szívem szétlőni azt a gyönyörű bőrborítású hajót (talán egy ray volt, nem biztos), inkább szeretnék egy olyat magamnak, csak ne kerülne zillióba. :)